View Single Post
Vechi 16.02.2007, 11:17:20
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

necredinta ne indeparteaza de reguli si canoane?? in primu rand aceste reguli sunt facute de oameni, care au degenerat mult ideea de divinitate, precum am mai spus. Un singur exemplu: am citit pe un site crestin ca o femeie cand are menstruatie, trebuie sa ramana necurata cat dureaza perioada, si orice obiect va atinge va deveni murdar si pe oricine va atinge va murdari. In cazul contactului(dor atingiere) cu o femeie "murdara" trebuie sa iti speli hainele sa faci nu stiu cate matanii ca sa devii "curat". Pai in acest caz ar trebui sa imi demolez casa in fiecare luna ca sa nu murdaresc pe nimnei. Acesta este doar un exempku de regula aberanta si nu cred ca iti dovedesti credinta daca respecti aceste canoane stupide. Un om cu oare care logica cititnd aaa ceva isi pune problema "daca oamenii au fost in stare sa abereze in asemenea hal,cine stie cat au aberat si in legatura cu Dumnezeu"
Doresc solutia concreta, in cazul nepotrivirii sexuale, cum pot fi lucrurile reglementate?
Incercati sa dicutati cu un tanar inteligent cu mintea deschisa, si veti ramane surprinsi
Concubinajul este tocmai o dovada de maturitate, ca nu se arunca cu capul inainte intr-o relatie pe viata, pentru a forma o familie normala. Ce inseamna familie crestina? 2 soti care nu sunt apropiati in nici un fel, 20 de copii care cer de mancare si mersu la biserica in fiecare zi?
Reply With Quote