Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
Uite, in momentul de fatza am o gramada de probleme, insa nu consider ca vreau sa le fac publice ptr milioane de persoane care pot accesa acest forum.
Nu ma pot insa abtine sa nu remarc cum in niste vremuri grele ca acestea, cand oamenii sunt trimisi in somaj pe capete, cand sunt atatia necajiti ca le este amenintat locul de munca,oameni care traiesc cu grija ca maine nu au ce pune pe masa copilasilor, ca nu au cu ce sa-si plateasca chiria, ca trebuie sa faca frigul ptr ca nu indraznesc sa tina caloriferele prea mult deschise acum cand frigul a dat navala( de groaza ca luna viitoare nu pot plati factura)....si iata cum, in aceste vremuri singura noastra problema este de fapt dorul de Dumnezeu.
|
Da Marina, dar Dumnezeu vorbeste prin oameni.Cum spune un forumisit,,o vorba buna , balsam pentru suflet".De ce sa dam si noi cu piatra in oamenii prabusiti, sau pe cale de prabusire, cum i-ai interogat tu in fata bisericii?(printr-un zambet-crezi ca nu s-au prins?)
Cuvantul e dat de Dumnezeu, ...la inceput a fost cuvantul...deci nu ne costa nimic in aceste vremuri gri, doar o mica incurajare..
Treceam prin fata unor animalute..aveam 2 plase dar chiar nu aveam nimic pt. ele..bidoane de ulei, ardei??? Doar le-am zis;Ce mai faceti, bestii mici?Bucuroase ca sunt bagate in seama s-au inviorat..iar eu m-am suparat ca momentan nu aveam nici un colt de paine
Asa-i si cu oamenii,,nu prea avem momentan"-nici paine, nici cuvinte bune...