View Single Post
Vechi 17.10.2009, 07:39:51
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Intr-un necaz poti bate campii?...doar daca nu ne lasa nervii...(Si bietele doamne, trebuiau sa ingenuncheze, sa faca metanii la intrebarea ta?....ai si ras la raspunsul lor.... tu esti o.k.,stii binele si raul, ai proclamat:spune-ti o minciuna....tu tot timpul spui adevarul?...Nu prea esti delicata, Marina!!!)
Nu stiu daca ai citit si mesajul meu, eu ma bucur mult pt. sanatatea mamei tale...
Doamne-AJUTA!
Vorbesti in dodii, confuz ...nu am inteles aproape nimic din mesajul tau.Despre ce doamne vorbesti??? Aici e un forum unde posteaza deopotriva femei cat si barbati... ai cazut in penibil si exagerare cu remarca ingenuchierii si metaniilor... unde dai si unde crapa! ce are..***** cu prefectura???Cine a ras????Pe forum da, am spus intotdeauna ceea ce am gandit!(adica adevarul relativ, PUNCTUL MEU DE VEDERE).. adevarul ABSOLUT numai Dumnezxeu il detine.
Delicata???? Nu de asta ne aflam aici. Ne aflam ptr a fi sinceri, nu delicati in falsitate.
Daca iti voi spune in modul cel mai delicat posibil ca esti cea mai minunata femeie din lume si ca tine nu mai exista alta, te va incalzi cu ceva delicatetea mea?? Sau te va deranja linguseala si lipsa mea de onestitate?
Stii care e greseala ta??? Doresti ca lumea sa rosteasca ceea ce iti place tie sa auzi, nu doresti puncte de vedere ci CONFIRMARE A PUNCTELOR TALE DE VEDERE.SUNTEM PE UN FORUM!!!! FIECARE ARE DREPTUL DE A ISI EXPRIMA PUNCTELE DE VEDERE.

Si apropo de sanatatea mamei, ce legatura are cu subiectul asta??? Si tu daca ai fi postat o veste buna despre mama ta, cu siguranta ca m-as fi bucurat sincer.

PS.Acum am remarcat ca tu esti intiatoarea topicului. Intrebarea e f buna, ceea ce am vrut eu sa spun e ca: pacat ca nu toti ne putem asuma sinceritatea de a raspunde la ea.

Last edited by MarinaAlca; 17.10.2009 at 07:51:31.
Reply With Quote