View Single Post
Vechi 16.02.2007, 10:24:55
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

am si eu exemple de povestit daca e sa o luam asa: am o vecina care are 120 kg si 7 copii. A facut cat i-a dat Dzeu.
De curand ramasese iar gravida. Are cam 50 ani. Il tine si pe asta desigur.
Pt ca nu mai incap in casa i-a dus la rude unde traiesc vai de ei dar ii schimba cand unii cand altii stau acasa.
Sunt rahitici si anemici unul din ei e in pericol de leucemie din cauza de anemie pernicioasa. Nu are si nu a avut deloc servici nu stie sa faca nimic decat mancare si grija de copii.
Sotul ei a devenit un betiv notoriu slab ca o scandura il aduce politia acasa ca nu se poate tine pe picioare din bodegi de bautura.
E singurul care are servici si ca sa nu simta foamea fumeaza si bea.
Mai nou ii si bate si toti suporta eroic ca de la el ies banii. La inceput era um de treaba se pare ca l-au depasit sarcinile si viata grea i-a sucit mintea.
Copii sunt in mare parte rahitici si 2 din ei (gemeni) retardati mintal ca nu face fata ma-sa sa se ocupe de toti.
Fata cea mare Anca nu primeste pe nimeni la ea in casa pt ca e saracie mare si copiii tipa si se bat intre ei de foame si se bat si pe mancare.
Cand vor creste nu m-as mira sa fure.
Si asa 80% din populatia romaniei e constiutita din hoti, nu se observa!
Nu sunt tigani.
Fata si-a gasit pe unu insurat cu 13 ani mai mare decat ea cu gand sa scape de acasa. Nu are nici o scoala, desi scoala e la 2 pasi, ca nu are voie, trebuie sa aiba grija de fratii ei.
Cand a plecat de acasa la ala insurat a zis ca l-a luat pe Dzeu de un picior.
Reply With Quote