View Single Post
Vechi 16.02.2007, 01:16:00
najhat najhat is offline
Member

Data înregistrării: 22.04.2006
Implicit

Iti multumesc pt.raspuns,nu avem biserica noastra,estebiserica ortodoxa siriana,de anul trecut de Sf.Pasti ,cand a venit si a sfintit ambasada si a tinut slujba,nu a mai venit nici un preot din RO la noi,in Abu Dhabi.Sfaturile pt.post le-am luat de pe www.sfaturiortodoxe-despre post[ sunt mentionate zilele in care se poate consuma ulei ].Fara sa mai dau si alte explicatii,sunt singura persoana crestina din familia mea,copiii si sotul stiu si inteleg.Fetita cea mica [11ani ]merge cateodata cu mine la biserica si asculta slujba[ea intelege mai bine decat mine stiind lb.araba ] si imi traduce ce nu am inteles.In leg.cu ziua de vineri,unii arabi nu sunt obisnuiti cu invitatii,te suna ca sunt in trecere prin fata locuintei tale si vin si sotul nu-i poate refuza,trebuie sa pui masa.Acum de 3 luni este la mine socrul,la care vin si mai multi oameni.pt.ca se plictiseste domnul,sotul lucrand de dimineata pana seara.Nu caut motive ca sa ma eschivez,dar ziua de vineri este singura zi a sotului libera si atunci oameni vin si nici nu-i poti invita in alta zi pt.ca se lucreaza.Eu totusi ii multumesc Domnului,ca nu in fiecare vineri trebuie sa pui mese,se serveste fructe,ceai,cafea.
Acum am vazut greseala mea,am scris gresit,numai miercuri si vineri sunt cele doua zile de post din saptamana.Iarta-ma,nu am recitit mesajul .Vreau sa stiu ,zilele cu dezlegare la undelemn si la peste,care sunt mentionate la www.mentionat,eu le-am inteles gresit ?Doina
Reply With Quote