View Single Post
Vechi 16.10.2009, 16:22:04
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andruca Vezi mesajul
necazul meu este ca nu mi-am ales bine ce sa fac in viata si ce facultate sa urmez,am facut o facultate care nu mi-a placut si deabia am asteptat sa o termin sa imi gasesc sa lucrez ceva in alt domeniu si am ajuns pana la urma in alta tara facand un master in acelasi domeniu si chinuindu-ma pe fiecare zi sa invat ceva ce nu vreau sa pun in practica,si ma intreb, Dumnezeu m-a adus aici sau voita mea, am ascultat eu de Dumnezeu sa fac voia lui sau am facut numai voia mea. As vrea sa fac voia lui, pt ca stiu ca el are mai mare grija de mine decat pot eu sa am dar nu imi dau seama care e voia lui dar am nadejde ca o sa fie bine.
Ar fi bine,totusi,sa iti asculti sufletul si sa cauti sa faci ceva ce simti ca te reprezinta.Sufletul este partea de divin din tine,iar daca tu simti ca nu apartii de acel domeniu,cel mai probabil chiar asa si este.
Eu te inteleg bine,deoarece,datorita unor anumite imprejurari ce nu au tinut strict de vointa mea,din pacate, a trebuit sa fac o facultate al carui domeniu nu ma reprezenta si am invatat de dragul de a lua diploma.
Abia acum la 29 de ani mi-am gasit drumul si fac cu adevarat ceea ce mi-am dorit inca de acum 10 ani.
Diferenta este uriasa...asimilez informatia ca o sugativa si parca nu stiu ce carti sa mai imi cumpar si de unde sa ma mai documentez pentru a sti mai mult,iar atunci cand pot sa imi cumpar o astfel de carte ma simt de parca a venit Mos Craciun la mine.
Cred ca e foarte important sa invatam si sa lucram in domenii potrivite sufletului nostru.
Reply With Quote