Citat:
În prealabil postat de sophia
Pentru ce a fost creat?
Ce trebuia sa faca si n-a facut si invers?
Este el suficient de puternic facut si pregatit pentru menirea sa? Sau a esuat?
E vina pacatelor?
E vina lui ca este asa?
Daca n-ar fi fost ispita si greseala din Rai, ar fi fost omul altfel?
Si ar fi fost fara de pacate sa zicem. Atunci care ar mai fi fost telul sau, caci mantuirea n-ar mai fi fost. Ar fi fost desavarsit.
Si ar fi trebuit sa ramana Iisus cu el aici ca om? Poate ca altfel ar fi fost lumea azi, mai buna, mai puternica. Omul ar fi fost altfel.
|
Deja nu mai are rost sa ma scuz sau sa umblu cu menajamente deoarece ne cunoastem .
Si cu toate acestea ma surprinzi grozav de mult . Concluzia mea este ca esti ne vorbita rau de tot ...sau ca mai bine ar trebui sa te apuci sa scri o carte despre ,,D.zeu si credinta in El ...pt. necredinciosi".
Felul acesta de intrebari ca si multitudinea lor nu le poate pune decit un om care nu are cu D.zeu decit o legatura cerebrala...si atit. Suflet ,sa ma ierti dumneata dar...sufletu !
Eu am tot trecut in revista topicurile pe care le-ai deschis si m-am minunat desi cred ca daca ar fi sa facem abstractie de D.zeu (ceea ce de-adevaratelea este extrem de greu)ai fi o sora minunata ! Ai multe trasaturi placute dar nu ai gasit care este cauza lor si nici cum sa le legi intre ele. Cu siguranta ca exista oameni care te iubesc si numai pt. atit ...dar este pact sa te opresti aici .Eu zic sa cautam mai intii dara imparatia lui D.zeu si toata dreptatea Lui pt. ca dupa aceea sigur ni se va adauga tot restul !
Sa fi iubita si binecuvintata !