View Single Post
Vechi 15.10.2009, 09:21:44
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Invierea inseamna trecerea de la moarte la viata.
Sunt de acord cu dvs. Dar, ca sa treci de la moarte la viata insemna ca, mai intai vei muri. Si, nu ma refer la moartea spiritula. Nici Domnul Iisus Hristos nu se referea la o inviere din moartea spirituala cand spunea "si Eu il voi invia in ziua de apoi"(ex:Ioan 6:40 , 54).

Sfantul Apostol Pavel explica aceasta inviere "din ziua de apoi":

"Caci daca credem ca Iisus a murit si a inviat, credem si ca Dumnezeu va aduce inapoi, impreuna cu Iisus, pe cei ce au adormit in El"(1 Tesaloniceni 4:14).

Apoi, continua:

"Caci insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va pogora din cer, si intai vor invia cei morti in Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul. Mangaiati-va dar unii pe altii cu aceste cuvinte."(1 Tesaloniceni 4:16-18).

Dvs. mai asteptati acea zi a intoarcerii Domnului, cand va avea loc invierea celor credinciosi? Eu cred ca nu o mai asteptati. Daca tot sunteti "nemuritori" si fiecare merge, imediat ce moare, ori in rai ori in iad, ce rost mai are sa revina Hristos? Problema este deja rezolvata.