View Single Post
Vechi 14.10.2009, 20:17:22
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valeria85 Vezi mesajul
Doar ce am citit Apocalipsa si am dat peste un pasaj care m-a pus rau pe ganduri. Sa-mi fie cu iertare de la Dumnezeu daca am inteles gresit. Am nevoie de ajutorul vostru. Care sut parerile voastre in privinta aceasta?

10. Si am cazut inaintea picioarelor lui, ca sa ma inchin lui. Si el mi-a zis: Vezi sa nu faci aceasta! Sunt impreuna-slujitor cu tine si cu fratii tai, care au marturia lui Iisus. Lui Dumnezeu inchina-te, caci marturia lui Iisus este duhul proorociei.

Si va rog sa nu-mi sariti in cap, ci doar sa incercati sa ma lamuriti si pe mine. Aici scrie clar ca rugaciunea tre sa fie doar catre Dumnezeu si niemeni altcineava!!!
asta a spus-o in smerenia lui:daca ar fi acceptat sa se inchine lui ar fi 1cazut din start in pacatul ingerilor:mandria! si atunci ar fi cazut din slava.
in schimb, despre inchinarea sf ai pasaj in noul testament cand ingerul gavriilr i se inchina Mariei, in semn de pretuire.
daca si ingerii o pretuiesc, oare nu cu ata mai mult noi?
cred ca la intrebarea ta as putea raspunde cu o vb romaneasca:sfantul care stie ca e sfant nu mai e sfant"
Reply With Quote