Citat:
|
În prealabil postat de omulet
Citat:
|
În prealabil postat de maya
...ci pur si simplu pt ca nu au gasit pe acel cineva care, dp parerea lor sa si merite sa le faca "onoarea"de a renunta la virginitate pt ei. asa ca s-au hotarat sa faca aceasta"onaore"sotului.si culmea, majoritatea sunt chiar foarte bine informate depre ceea ce inseamna sexul si sexualitatea.
|
Nu stiu daca inteleg eu bine... s-ar parea ca atunci cand se vorbeste de virginitate se face de obicei referinta in primul rand la femei... Eu stiam ca Biserica pune acelasi accent pe feciorie si in cazul barbatilor si in cazul femeilor...
Iarasi o parere personala... cred (si mi-as dori sa fie si adevarat) ca pastrarea fecioriei pana la casatorie nu e doar o chestie de a nu fi gasit pe cineva caruia sa i se daruiasca virginitatea. Ci mai ales faptul ca, in casatorie, doua persoane devin un singur trup (spiritual si sufletesc) si vor ca la aceasta aceasta uniune (in Hristos) sa participe in totalitate, sa puna (cum spunea Elena) intreaga lor fiinta (trup si suflet feciorelnice) in aceasta Taina...
|
Corect,asta zic si eu.Asa este,toata lumea pretinde virginitatea femeilor,dar barbatii ce fac?Ei sunt scutiti sau cum?Nu e asa.Amandoi trebuie sa respecte aceleasi legi.