13.10.2009, 21:22:39
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de condor
Ca nu vom muri, o spune invatatorul dvs. "Hotarat ca nu veti muri". (spune diavolul in Facerea 3:4).
Domnul Iisus Hristos spune altceva: ca vom muri (asa cum a murit si El), ca vom fi inviati (asa cum a inviat si El) si ca vom mosteni viata vesnica (impreuna cu El).
Raspalta pentru ceea ce s-a facut in viata aceasta va fi primita la revenirea Mantuitorului.
"Iata Eu vin curand si rasplata Mea este cu mine ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui"(Apocalipsa 22:12)
Eu zic sa-L credem si sa-L asteptam.
Domnul Iisus Hristos vorbea despre inviere (cuvant la care aveti alergie), atunci cand spunea cele amintite de dvs.:
"Cīt priveste īnvierea mortilor, oare n-ati citit ce vi s-a spus de Dumnezeu, cīnd zice:
"Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac, si Dumnezeul lui Iacov?" Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii." (Matei 22:31,32)
Si, tot Domnul Iisus Hristos spune, putin mai inainte, adresandu-se celor care nu cred in inviere (sau cred doar din gura- adevarata lor credinta fiind in "nemurire"):
"Drept raspuns, Isus le-a zis: "Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.
Caci la īnviere..."
|
condorule deja devii nesimtit cu astfel de replici. Te rog foarte mult sa iti masori cuvintele ca altfel nu vom mai sta de vorba cu tine si voi cere banarea ta
|