Citat:
În prealabil postat de Danut7
Alergie la inviere aveti voi.Caci noi marturisim atat invierea sufletului,
|
Pai, cum sa invie sufletul? Parca era "nemuritor". Sau, v-ati razgandit, intre timp.
Citat:
Atat moartea cea dintai cat si moartea cea de a doua.
|
Cand va avea loc moartea a doua si cine va suferi de aceasta moarte?
Citat:
Sa-ti pun o intrebare:Cum veti mai invia voi adventistii fara trup?Caci trupul dupa moarte se descompune si este mancat de viermi?
|
La aceasta intrebare va raspunde primul adventist (asteptator a lui Hristos), Sfantul Apostol Pavel:
"Iata, va spun o taina: nu vom adormi toti, dar toti vom fi schimbati
într-o clipa, într-o clipeala din ochi, la cea din urma trîmbita. Trîmbita va suna, mortii vor învia nesupusi putrezirii, si noi vom fi schimbati.
Caci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, sa se îmbrace în neputrezire, si trupul acesta muritor sa se îmbrace în nemurire."(1 Corinteni 15:51-53).
Citat:
Nu stii tu cumva mai bine decat Iisus?
Ioan 11.26 "Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta? "
|
Stiu ca Hristos nu a spus numai ceea ce ati "selectat" dvs.. Puneti, langa versetul dvs. si pe cele ca acestea:
"
Voia Tatalui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sa aiba viata vesnica, si Eu îl voi învia în ziua de apoi."(Ioan 6:40)
"
Cine manînca trupul Meu, si bea sîngele Meu, are viata vesnica; si Eu îl voi învia în ziua de apoi." (Ioan 6:54)
Viata vesnica este legata de invierea pe care ne-o va da Hristos. Dvs. vreti o viata vesnica "instant". Asta v-o poate promite (ca n-are cum sa v-o dea) "mincinosul", "inselatorul".