Citat:
Īn prealabil postat de Danut7
Bai sectantilor nu v-ati saturat sa va mintiti atata pe voi insiva?
Daca Iisus zice ca nu vom muri in veac inseamna ca nu vom muri in veac.
|
Ca nu vom muri, o spune invatatorul dvs.
"Hotarat ca nu veti muri". (spune diavolul in Facerea 3:4).
Domnul Iisus Hristos spune altceva: ca vom muri (asa cum a murit si El), ca vom fi inviati (asa cum a inviat si El) si ca vom mosteni viata vesnica (impreuna cu El).
Citat:
Credinta Ortodoxa , spune ca sufletul este cel care da viata trupului, si dupa moarte, sufletul isi urmeaza drumul sau in functie de ce a facut in viata aceasta
|
Raspalta pentru ceea ce s-a facut in viata aceasta va fi primita la revenirea Mantuitorului.
"Iata Eu vin curand si rasplata Mea este cu mine ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui"(Apocalipsa 22:12)
Eu zic sa-L credem si sa-L asteptam.
Citat:
Iar ca viata nu se opreste dupa moarte vedem de aici, Ca Dumnezeu se intutuleaza , Dumnezeul celor vii si da exemplu pe trei care au murit cu trupul: Avraam , Isaac si Iacov.Cum pot acestia dar trai dupa moarte , daca nu prin suflet.
|
Domnul Iisus Hristos vorbea despre
inviere (cuvant la care aveti alergie), atunci cand spunea cele amintite de dvs.:
"Cīt priveste īnvierea mortilor, oare n-ati citit ce vi s-a spus de Dumnezeu, cīnd zice:
"Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac, si Dumnezeul lui Iacov?" Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii." (Matei 22:31,32)
Si, tot Domnul Iisus Hristos spune, putin mai inainte, adresandu-se celor care nu cred in inviere (sau cred doar din gura- adevarata lor credinta fiind in "nemurire"):
"
Drept raspuns, Isus le-a zis: "Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.
Caci la īnviere..."