iar va luptatzi intre voi 'prieteneshte si parinteste', constat sau judec, nu shtiu exact, poi voi nu stiatzi ca nemultzumirea este cea mai nociva forma de mallahenism?... desavarshita desfranare cruda din nemultzumire pentru multzumire sulimenizanta a placerilor shi poftelor rele, poi smerenia trufasha ce are la baza necredintza bine asezonata cu credulitatea natangei pripeli, este, asta este... shi astfel exagerand din accedie shi plictis se adanceshte omul-maimutza cu coarne in trufia de a 'demonstra' ca shtie el mai bine ceea ce shtie el de la trufia de a nadajdui in nascocelile lui... caci puii ashtia de pui de naparparca au o stare judecatoreasca a conshtiintzei imbracata in cugetul inimii sfant, dar defapt sunt nishte autoinshelatzi auto adulatzi auto laduatzi shi vin shi intreaba mereu ca sa te imbete, intreaba de Dumnezeu flatandu-te dar ispitind shi amagind pe Duhul Sfant in loc sa aiba ei o atitudina de mila, de multa shi mare umila fatza de Duhul Sfant... nu au umila de Duhul Sfant shi nu le pasa, ca daca ar avea multa umila de Duhul Sfant atunci s-ar stradui ca sa asculte porunca: "... shi iubeshte pe aproapele tau ca pe tine insutzi!" deci nu zice oare oare oare oare oare oare oare ca pe el sa-l iubeshti ca pe tine shi nu pe tine ca pe tine?
deci dragii mei prieteni ai lui Hristos sper sa nu mai fac eu pacatosul macel de ci-borgane... sper, ca din sadism mereu fac prapad caci maniindu-ma distrug din ispistetzita ispismuire... pentru intietatzi... cautandu-mi slava mea... slava de la oameni... visand, nascocind, punand in scena, scenarizand ca sa ma mir tare, sa deznadajduiesc tare... la cerbice... shi cer mereu... deci ajung ca sa-mi inchipui una alta asha cum zice ory shi asta pentru ca nu ascult... ca asha trebuie sa ascult: fiind conshtient ca pana seara voi muri... cum zice sf Parinte, unul dintre sfintzi,... ca s-ar putea sa nu mai apuc ceasul urmator... clipa odihnei binecuvantate urmatoare... ah starea aia de odihna... ah groaznic e sa fi prea mult shi prea des mallahishtiintzifico-fanatisitic... din vina ta ca daca nu tu ishti in culpa atunci cine? fireshte ca mana sau oqlulhul... poi "sa n-aiba putere" ne spune pe undeva CLD
Last edited by vsovi; 13.10.2009 at 10:34:40.
|