Citat:
Nu pot spune ca sunt o novice in domeniul paranomalului, caci inca din copilarie primesc mesaje si comunicari
|
Aici m-am oprit din citit. Un psiholog este un om de stiinta. E absolut necesar sa aplice rigorile stiintifice pe care le-a invatat in scoala cand sta de vorba cu pacientii. Diagnostic, tratament. Nu balarii paranormale, care n-au teaba nici cu stiinta, nici cu religia.
Am un prieten care e student la psihologie si-mi povesteste ca atat profesorii cat si studentii de la el de la facultate vorbesc despre numerologie, astrologie si alte asemenea dejectii de parca ar fi reale. Intr-un mediu academic! E strigator la cer! Nu vreau sa caracterizez toata tagma dupa anecdotele astea, dar zi de zi dau peste asemenea petarde care ma fac sa dispretuiesc psihologia ca stiinta si pe cei ce-o practica.
Cat despre restul mesajelor tale, ce pot sa spun? N-am mai citit dupa fraza de mai sus, dar am scanat textul. Incalificabil ca un psiholog cu patalama sa nu recunoasca un caz de schizofrenie cand il intalneste. Mi-e scarba.