Subiect: De ce Israel?
View Single Post
Vechi 12.10.2009, 16:14:07
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit 59 de ani sunt in Israel

Citat:
În prealabil postat de tot-Laurentiu Vezi mesajul
Te contrazic ...in Israel este foarte prezent crestinismul numai ca nu este imbratzishat de evrei...sunt foarte multe biserici si manastiri ortodoxe, incepand de la cele romanesti, grecesti, rusesti..(in majoritatea locurilor unde sau petrecut evenimentele din Noul Testamentet cu Mantuitorul Iisus Hristos si Maica Sa, apostolii etc +catolice sunt destule...Numai ca evreii ii urasc pe crestini...cand vad un preot ortodox isi intorc fatza in alta parte shi uneori scuipa.
si niciodata nu am vazut sau auzit ca cineva a scuipat cu scarba cand a trecut pe langa un preot si nu i-mi ramane sa zic ca dumneata nu esti adeptul adevarului.
Ce scri este copilaresc si nu din cunoasterea situatiei.

La intrebarea care este si titlul acestei discutii, "De ce Israel?" eu cred ca raspunsul este foarte simplu si ma mira ca credinciosii crestini dintre voi nu l-au stiut:
Israelul a fost tara evreilor si tara asta se afla unde se afla si nu in Europa. Mantuitorul vostru,Iisus Hristos a fost evreu din poporul evreilor si toata viata lui a trecut-o in Israel.
Nu as vrea sa fiu crezut mojic sau obraznic dar in timpul Lui, multe popoare din Europa "inca nu s-au dat jos din copaci", Roma era decadenta , Grecia era "pe podea" si Barbarii, Vandalii,Hunii,Maghiarii, Slavi si altii inca nu s-au potolit si nu si-au gasit locul .
Cat despre "Buricul lumii" vreau sa va asigur ca nu se afla in Israel mai mult decat la Meca ,la Vatican sau in Paris unde este insemnat buricul lumii intr-o mare catedrala.