pierduti!
Sunteti pierduti!Oare puteti voi sa dezlegati litera scripturii? Vai voua!cunosc familii de adventisti mincinosi ,fatarnici,mancand pe furis,spurcandu-si trupul pe furis...iar cand mergeau la "adunare"erau la 4 ace..... si vine intr-o dimineata la mine ,una dintre ele si imi zice"da-mi si mie putina tamaie si aghiazma ,ca simt ca e cineva in spatele
meu si nu mai pot sa stau in casa singura......" are trei copii si toti 3 aveau ceva ciudat,,Asta nu inseamna ca noi cei botezati suntem minunati. Nu,dar avem vedere.nu avem "solzi"pe ochi",pe cand ei au ochii ca de peste mort. Ei vor sa traiasca bine,mult si cat mai fara griji....
Eu zic sa cititi Scriptura si sa ascultati de sfintii Parinti caci ei pot sa explice litera si sa o transforme in duh.De ce?pentru ca ei au renuntat la lume si la tot confortul lumii ca sa ii slujeasca lui Dumnezeu.Au ratacit in piei de oaie si in piei de capra,au trait in crapaturile pamantului'ei'de care lumea NU ERA VREDNICA"...Sa stam cu grija domnilor sectanti si nu confundati pozitia fata de Tronul lui Dumnezeu!
|