View Single Post
Vechi 12.10.2009, 09:33:55
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Elenavioletacocos, eu am o prietena care are cam tot ceea ce ai tu (tiroidita hashimoto). A facut multe analize, a mers la cativa doctori. Pana la urma a ajuns la un medic dintr-un orasel de langa Cluj care i-a dat un tratament naturist si un regim mai mult decat drastic. Ea respecta totul. Arata foarte bine acum, se simte foarte bine, i-a redus deja cantitatea de hormoni tiroidieni. Cu timpul va renunta cu totul la hormonii de sinteza iar regimul se va usura. Nu va mai avea voie sa consume produse animale niciodata.
Din punctul meu de vedere o astfel de lupta cu tine insati inseamna sa faci absolut totul pentru a avea un copil.
Daca te intereseaza pot sa ii cer datele de contact ale medicului respectiv.

DOAMNE AJUTA!
eu am luat alge marine ,dar ma simteam f rau ,caci am renuntat 3 sapt la eutirox..si imi este teama sa mai fac prostia aceea ,deoarece puteam sa fac infarct dc luam pastilele dupa ce le lasasem ....ok trimite-mi ,multumesc ! si eu arat fizic,f bine pt varsta mea ,dar nu asta ma intereseaza ,ma intereseaza sanatatea! si eu duc o viata cu dieta(fara carne porc,rar pui -din cauza gr de sange ,vita si curcan )! stii care e avantajul tiroidei Hash ? ca celulele imbatranesc mai greu ,de aceea cele care au aceasta boala ,dc se ingrijesc ,arata f bine ! eu am 30 de ani ,dar nu ii arat ! am avut 67 kg,de la boala ,am inceput cu sport dieta ,acum am 50 ,iar doctora din romania mi-a zis ca sunt prea slaba,cea din spania mi-a zis ca sunt bine ...nu ma inteleg ...
scuze ca m-am indepartat de la subiect
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote