Citat:
În prealabil postat de truthtostone
Scrabble,in primul rand trebuie sa te gandesti : "Eu,daca as primi vestea ca nu am fost nascut ca 95-99% din restul copiilor,cum m-as simti?"Eu spun ca te-ar deranja destul de mult.
Traditie spune foarte bine,chiar daca probabil doare,dar sa recunoastem : tinerii/copii sunt rautaciosi si mai devreme sau mai tarziu isi vor bate joc de acel copil,caci acea bataie de joc va fi vazuta ca o gluma.
Cat despre operatii,este foarte mare diferenta intre a mentine viata si a crea viata.(si fugitul de urs in padure este tot o mentinere a vietii)
Poate acea lege este pentru a infrana evolutia spre un sistem care maine-poimaine va putea,Doamne fereste,sa faca oameni la duzina pentru munca si alte cele.Poate Dumnezeu ne mai opreste in loc pentru a ne da mai mult timp sa alegem calea mantuirii.
|
Exista mii de motive pentru care copiii isi bat joc de alti copii. Exista alte mii pentru care un om poate avea complexe sau probleme. Dar le poate rezolva.
Daca ar fi pe asa, ar trebui sa recomandam avortul copiilor handicapati, ca vor avea o viata nenorocita si vor rade altii de ei.