Citat:
În prealabil postat de truthtostone
Scrabble,in primul rand trebuie sa te gandesti : "Eu,daca as primi vestea ca nu am fost nascut ca 95-99% din restul copiilor,cum m-as simti?"Eu spun ca te-ar deranja destul de mult.
|
Poate mai mult va fi deranjat un copil adoptat, cand va afla ca nu e sange din sangele parintilor sai. Oricum, asta nu-i opreste pe oameni sa infieze copii si sa-i iubeasca ca si cum ar fi facuti de ei. Si nici nu-i face pe copiii infiati sa-si urasca parintii adoptivi din momentul in care afla, din contra.
Citat:
Traditie spune foarte bine,chiar daca probabil doare,dar sa recunoastem : tinerii/copii sunt rautaciosi si mai devreme sau mai tarziu isi vor bate joc de acel copil,caci acea bataie de joc va fi vazuta ca o gluma.
|
Ha, ha, ha. Uite de ce n-as face eu copil la eprubeta, cu materialul meu genetic. Ca sa nu rada colegii de el. Esti amuzant. Tu crezi ca parintii care isi doresc copii dau doi bani pe ce spune lumea? In plus, nu trebuie sa stie toata lumea cum a avut loc conceptia. Cred ca parintii tai, care, presupun, te-au facut pe cale naturala, nu umbla din usa in usa prin cartier ca sa le povesteasca vecinilor ce s-a intamplat in momentul conceptiei tale, unde erau ei si ce faceau. Poate nu ti-au povestit nici tie detaliile astea.
Citat:
Cat despre operatii,este foarte mare diferenta intre a mentine viata si a crea viata.(si fugitul de urs in padure este tot o mentinere a vietii)
|
Dar vorbesti prostii, fertilizarea in vitro nu face viata din nimic si nici nu adauga la sau substrage din materialul genetic al parintilor. Pur si simplu serveste ca un catalizator, faciliteaza conceptia, atat. Celula ou se divide de cateva ori in eprubeta, la fel cum ar face-o si in uter, dupa care embrionul este plasat acolo unde ii e locul. Urmeaza o sarcina normala, cu ecograf, emotii, botez si asa mai departe.
Citat:
Poate acea lege este pentru a infrana evolutia spre un sistem care maine-poimaine va putea,Doamne fereste,sa faca oameni la duzina pentru munca si alte cele.Poate Dumnezeu ne mai opreste in loc pentru a ne da mai mult timp sa alegem calea mantuirii.
|
Aici o dai in eugenie si e a treia oara cand spun ca n-are nici o treaba eugenia cu fertilizarea in vitro. Faceti, fratilor, un thread despre eugenie daca va pasioneaza asa de mult.