View Single Post
Vechi 11.10.2009, 19:41:09
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

atunci cand iti doresti cu multa dragoste un copil ,nimic nu mai conteaza ! eu cred ca as fii capabila sa ii explic copilului meu de ce am ales metoda FIV ca sa il am ,si mai cred ca D-zeu m-at ajuta sa il cresc in credinta ,ca atunci cand va fii destul de mare sa inteleaga gestul meu ,sa nu ma condamne ,ci din contra sa ma iubeasca si mai mult ca l-am iubit si l-am dorit de dinainte de a-l concepe (indiferent cum !) ! caci eu imi iubesc si imi doresc cu disperare copilasul nenascut inca ! primul fara de pacat sa arunce cu piatra !
si nu mai comentez ,caci deja imi face rau acesta discutie ,in care cei ce au copii sunt atat de egoisti sau atat de evlaviosi ,sau mai stiu eu cum ,incat nu isi dau seama ca FAC RAU celor ca mine ! punct
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote