View Single Post
Vechi 11.10.2009, 19:03:30
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sa-ti ajute Bunul DUMNEZEU ! De dorit , in dragoste si unire trupeasca si sufleteasca cu SOTUL tau . ASA SA-TI AJUTE BUNUL DUMNEZEU . Amin !
Multumesc ! dar ...din pacate boala pe care o am si varsta de 30 ani (nu ma simt batrana ) imi fac ceasul sa ticaie ! boala duce la sterilitate ...deci am nevoie de ajutor medical ...sa dea D-zeu sa facem bebelul fara sa fie nevoie sa apelam la inseminare artificiala sau FIV ! dar dc nu vine atunci o sa incercam aceste metode ! D-zeu nu este rau ! D-zeu ma iubeste ,ne iubeste ,si atunci ne va ajuta prin medic sa ne indeplinim visul! cei ce au copilasi nu ne inteleg ! sora mea este gravida ,si ma bucur din tot sufletul ,insa o vad ca nu traieste din plin acest sentiment ,nu s-a lasat de tigari ,si ma doare ! ii tot repet ca nu e bine ,dar ea imi tranteste cate una ,de ma face sa stau in banca mea ! si eu ma rog ca bebelul sa fie bine ,sa nu fie afectat,caci cu mine mami a fumat ,iar eu sunt fff bolnavicioasa,am o boala cronica ! si atunci te intreb eu pe tine : de ce D-zeu m-ar uri dc eu as incerca prin toate metodele sa am un copil ,cand D-zeu stie cat l-as iubi si cum l-as creste ! aseara am avut o discutie cu sotul meu ,el incearca sa ma calmeze ,ca vom avea copil ,sa nu ma mai stresez ...dar eu cand ma gandesc la o viata fara copil...Maxi si Nano or sa se duca si atunci ce imi va ramane ,ce ne va ramane ! nu ma intereseaza ce zice lumea ,noi o sa facem tot ce putem medical ,dar cea mai mare speranta ne-o vom pune in D-zeu si Maica Domnului ! D-zeu + medic = bebel ! asa gandesc ! si nimeni si nimic nu ma va face sa imi schimb parerea !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote