View Single Post
Vechi 10.10.2009, 09:17:09
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ory ,tot ii dai cu neputintele omenesti.
Stiut este ca suntem neputinciosi insa Hristos a venit pentru a ne ajuta sa ne ridicam din aceste neputinte si sa ne mantuim .Dar pentru asta trebuie sa ne pocaim cum zice sf.Ioan Hristosom "Doamne eu ca un om am gresit ,iar Tu ca un Dumnezeu ma miluieste vazand neputinta sufletului meu".Nu zice sa zacem in pacat pentru ca suntem neputinciosi.
Iar ce spui tu despre pacatele parintilor ispasite de copii , daca nu e adevarat inseamna ca negi sfintele Scripturi de care zice sf.Pavel "Acestea s-au scris spre stiinta noastra"
Nu vreau sa iti dau citate ,sunt destule.
De ce a oranduit Dumnezeu asta ,o stii si tu ,pentru mantuirea noastra ,caci bietii copii oricum vor ajunge ingerasi.
Cristi ,cu statul in manastiri ,asta nu imi spune prea mult daca nu iti deschizi ochii sufletului sa te bucuri de sfintenia locurilor .
Ne povestea parintele de o doamna care nu a fost prin cine stie ce manastiri ,a fost doar la o manastire unde a primit canon de rugaciune pentru nepotii ei grav bolnavi care au primit vindecare de la Dumnezeu la implinirea celor 40 de zile de rugaciune.
Doamne ajuta !