View Single Post
Vechi 09.10.2009, 22:13:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sti vorba : unde dai si unde crapa ! Ai inteles complet gresit mesajul meu. Simt mult cinism in raspunsul tau ! Nu am spus ca tu esti Dumnezeu , sau tu te crezi asa ceva. Iar chestia cu durerile si medicamentele e o mare aiureala ! Faci niste comparatii doar de dragul de a lovi fara temei . Sa asti ca am si dureri, iau si medicamente si toate astea le merit si sunt constient de asta. Stiu ca vrei a fi placuta multora de aici , dar eu nu pot MINTI de dragul unei popularitati trecatoare ! Acest forum va trece, precum si noi si tot ce-neanconjoara, dar nu pot a ma incarca cu inca o greseala , doar pentru a fi placut auzului unora dintre noi . Si asa pentru linistea ta, precum spuneai ca omul are ratiune si " MOARTEA" asistata tot in prezenta medicilor se face . . .
La cine se simte mare durere si sinceritate este la Elena si mai ales la Sofia , dar eu personal nu le pot ajuta cu nimic, decat cu o rugaciune. Dar de aici pana a sustine ceva in care eu nu cred , este cale lunga ! Niciodata in viata mea nu am lingusit sau am rostit cuvinte doar de dragul de a-mi atrage o simpatie trecatoare . Daca eram Dumnezeu , Elena si Sofia , va dadeam copiii, dar sunt un simplu om ca si voi , dar va rog nu-mi cereti sa cred in nasterea de prunci rezultata prin combinatile de laborator . Cred doar in Dumnezeu , in rugaciune si in puterea Lui ! Si noi putem crea " lumina", dar sa nu uitam nicicand de LUMINA cea adevarata. Si-n lumea noastra trecatoare , multe falsuri sau copi , sunt usor de confundat cu originalele. Cele inselatoare nu s-ar numi inselatoare, de nu ar avea aceasta putere de " convingere " !