View Single Post
Vechi 09.10.2009, 20:20:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Din cate stiu eu, tehnica este foarte avansata acum si intr-adevar, la cererea pacientei, se poate incerca inseminarea tuturor embrionilor reziltati din FIV, care sunt doi sau trei.
Riscul este mai mare sa fie facut totul degeaba, pentru ca daca se foloseste numai un ovul se poate sa nu se intample nimic (sa nu apara nici un embrion) si sa trebuiasca sa fie luat totul de la inceput (costuri, tratamente etc). este greu, insa daca cineva tine sa nu 'arunce' embrioni, nu este imposibil.
Unde am ajuns , Fani ! ! ! Ne jucăm , ne credem dumnezei, totul e posibil , suntem deasupra tuturor ! Ce ușor vorbim de pe margine , când avem "sacii plini" cu grăunțe și cu rod ! ( mă refer și la mine și la toți ce Dumnezeu le-a dăruit copiii ) . Așa și clonarea , "fabricare" organelor în laborator . . . , toate sunt spre "binele" și "folosul" nostru . Sincer nu pot să accept jocul ăsta , mult prea periculos , ce nu are nici un temei în credința noastră. Riscăm chiar totul , doar pentru o dorință ? Numai pentru dragul de a fi însărcinată și a alăpta și a spune că sunt mamă ? Îti spun sigur că toată viața acest gând , această umbră va fi în mintea și sufletul celei în cauză. Repet, fiecare e liber a alege calea, a hotărî ce face cu viața lui ! Atât pot spune , mai mult nu . Să dea Dumnezeu naștere de prunci tuturor femeilor , soțiilor, ce cu adevărat merită și doresc așa ceva, dar în iubire, unire și dragoste trupească și sufletească. Doamne ajută ! +