View Single Post
Vechi 09.10.2009, 20:00:40
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa Vezi mesajul
Da, e adevarat ceea ce spuneti, insa din cate stiu nu se pun mai mult de 3 embrioni...iar daca se prind toti nu cred ca are cineva sufletul dupa ce a trecut atatea sa renunte la unul din ei. Ufff! Daca ma gandesc bine , inteleg ca nu e corect in cazul FIV.
Totusi in cazul inseminarii artificiale totul se intampla in corpul femeii si nu in laborator ca la FIV. Nu sunt sacrificati embrioni...Cred ca ar trebui sa se faca diferenta si sa se incerce si aceasta metoda, care repet nu implica embrioni sacrificati.
Din cate stiu eu, tehnica este foarte avansata acum si intr-adevar, la cererea pacientei, se poate incerca inseminarea tuturor embrionilor reziltati din FIV, care sunt doi sau trei.
Riscul este mai mare sa fie facut totul degeaba, pentru ca daca se foloseste numai un ovul se poate sa nu se intample nimic (sa nu apara nici un embrion) si sa trebuiasca sa fie luat totul de la inceput (costuri, tratamente etc). este greu, insa daca cineva tine sa nu 'arunce' embrioni, nu este imposibil.