View Single Post
Vechi 09.10.2009, 11:29:44
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Stai fara griji, pana la urma este doar un punct de vedere iar crestinismul, din pacate se cam multumeste sa se afiseze mai mult din latura teoretica astfel, caci, atunci cand vine vorba de practica suntem cam pe aceiasi unda, traim si ne confruntam cu acelasi " eu " complex si atat de firesc.
Iti sustin ideile fiindca incerc pe cat posibilul sa nu ma amagesc cu acel subiectivism de care vorbeai, cu atat mai mult cu cat stiu foarte bine ce-nseamna cu adevarat credinta in viata oamenilor , concret si nu in plan de iluzii.
Iar Cristi...ti-a raspuns pe masura, adica la fel de subiectiv si " rautacios", sa-i spunem asa, specific " credintei "....
Iluzii si iar iluzii....pierzand din vedere natutraletea si firescul omului deosebit, caci el este deosebit, noi il tot schimonosim de legi si principii pe cat de absurde pe atat de neputincioase ca patima in sine.
Draga Cristi, poate ca sunt in ratacire, dar te intreb pe tine, tu, tu unde esti, esti deja in rai ?
În nici un caz nu sunt în Rai, dar din partea ta mă așteptam la altceva, mai ales că te-ai dăruit ani buni lui Dumnezeu prin Mănăstiri . Sincer m-ai dezamăgit ! Dacă tu ai o astfel de atitudine, poziție și gândire , ce pretenții să ai de la un amărât și păcătos ca mine. Te-ai schimbat mult Ory în ultima vreme , dar nu este problema mea, ci numai și numai a ta !