09.10.2009, 10:55:16
|
|
Capitolul II
Citat:
A: Ma gandeam sa imi mai explici odata cum este cu locuitul pe Inua. Au casele lor
individuale sau sunt la comun?
D: Nu, fiecare are casa lui. De fapt nu sunt case ca aici si nu exista blocuri.
A: Dar cum sunt casele lor?
D: Sunt construite in pamant. Ei si-au dat seama ca nu are rost sa le faca la suprafafa,
caci ar pierde foarte mult sol si de aceea le construiesc inauntru. Deasupra caselor poti
cultiva plante si in acest mod totul poate fi folosit optim.
A: Din ce sunt facute casele?
D: Peretii sunt facuti dintr-un fel de nisip, care se amesteca cu praf de cristale, de
diferite tipuri. Acestea sunt topite cu ajutorul undelor, la fel ca navele, iar din acest
amestec rezulta placi mari, care pot fi taiate la dimensiuniie dorite. Acestea se pun in
pamant si se unesc tot prin topire, facandu-se un fel de cub perfect.
A: Au mobila?
D: Da, dar altfel si toata este facuta din materiale naturale. Ceva foarte asemanator cu
bambusul sau lemnul, si nu exista materiale textile.
A: Adica ei umbla goi?
D: Da, dar este ceva normal. Ar fi ciudat sa se imbrace.
A: Nu le este frig?
D: Nu, caci daca le este frig, cer din Matricea Universal caldura.
A: Cum adica?
D: Daca mie mi-e frig, ma racordez la Matricea Universala si cer caldura. In acel
moment corpul meu se incalzeste si senzatia de racoare dispare. Este ca si cum
organismul meu ma ajuta si isi ridica temperatura.
A: Poti face asa ceva si aici?
D: Da, dar nu tine mult, caci aici sunt multe interferente.
A: Si Iumina cum o obtin?
D: In acelasi mod. Cer Iumina din Matricea Universala si o obtin.
A: Adica daca eu cer acum lumina si ma conectez la matrice, se lumineaza camera?
D: Cu siguranta nu. Aici nu este inca posibil, dar va fi. Momentan exista perturbatii si nici tu nu esti capabila sa faci asa ceva, cel putin nu pe o perioada mai lunga de timp, poate cu ajutor si concentrare sa reusesti, insa efectul va dispare dupa cateva secunde, deoarece campul morfogenetic al Terrei nu permite.
A: Ai spus ca nu inca. Va fi posibil?
D: Chiar mai curand decat crezi.
A: Cand?
D: Destul de curand. Tot ce iti pot spune este ca vei apuca sa vezi.
A: Poate intr-o alta viata!
D: Nu, sigur in aceasta.
A: Imi poti da detalii?
D: In curand planeta va face un salt vibrational.
A: Adica faimosul an 2012!
D: Da. Planeta va intra in cea de-a cincea dimensiune si atunci...
A: Cum sa intre in a cincea dimensiune, cand noi suntem in a treia? Sarim peste a patra?
D: Noi suntem in a patra dimensiune!
A: Nu, noi avem o lume tridimensionala. Asta stie toata lumea.
D: Toata lumea care nu vrea sa considere ca fiind dimensiune si latura temporala.
A: Timpul este o unitate de masura!
D: Ca si lungimea, latimea si inaltimea!
A: Da, dar a fost inventat de oameni.
D: Si lungimea, latimea si absolut tot ceea ce se poate masura si contabiliza pe acest
pamant a fost creat de oameni.
A: Si deci noi o sa intram direct in dimensiunea a cincea?
D: Cam asa ceva, insa inainte de asta vom intelege si constientiza anumite aspecte, inclusiv
cum este cu diversele asa-zise dimensiuni.
A: Vrei sa spui ca noi ne culcam si brusc a doua zi cand ne trezim suntem in
dimensiunea a cincea?
D: Nu ne vom culca si trezi brusc in alta lume, caci multe lucruri se vor abate asupra
pamantului. Acestea vor fi semne premergatoare. Oricum trecerea se va face in 3 luni. In
aceste trei luni noi vom intelege de fapt ce este cu adevarat dimensiunea a patra.
A: La ce semne te refereai?
D: Mai intai de toate anul 2009 va fi hotarator. In a doua jumatate Pamantul va avea
de infruntat anumite cataclisme grave, unele soldate chiar cu pierderi de teritorii. Apa va
revendica pamantul si multe din asezarile de pe tarmuri vor fi afectate. Apoi vor incepe sa creasca in intensitate vulcanii, ceea ce va duce la trezirea unora ce se credea a fi de
mult stinsi. Cutremurele de parnant se vor inteti si vor aparea concomitent in diverse
zone. In anul 2011 omenirea va avea de infruntat o grava furtuna solara, care va face ca
electricitatea sa fie imposibil de furnizat. Furtunile electromagnetice vor sterge sistemele
informafionale, facandu-le inutilizabile.
|
|