View Single Post
Vechi 09.10.2009, 10:33:25
OmuBun
Guest

Implicit

Povestea e destul de lunga, dar eu o sa va dau in limita timpului cate un capitol, iar daca doriti sa faceti comentarii, sa speram ca ele vor fi constructive si oricand bine-venite. Din acest motiv, ele vor fi redate in postari consecutive intrucat un capitol nu poate incapea intr-un singur post.

Citat:

I

La a doua intalnire m-am simtit cumva apropiata de acest pusti. Era ca si cum ne
cunosteam de foarte multa vreme, ba mai mult intre noi aparuse acel sentiment de
comuniune, cum numai prietenii foarte vechi iI au.L-am intrebat cum ii este mai comod, sa ii pun intrebari sau sa il las pe el sa imi povesteasca? Dupa o scurta perioada de gandire mi-a raspuns ca ar prefera sa fie intrebat.
Aryana: Cum te numesti tu aici pe pamant?
David: David.
A: Mai ai si un alt nume?
D: Acum nu. Am avut multe nume, dar acum am unul singur.
A: Cum preferi sa iti spun?
D: David.
A: De ce?
D: Pentru ca acesta este numele meu actual.
A: Mi-ai spus la inceput ca ai sosit la incarnare de pe o alta planeta. Stii cum se
numeste?
D: Se numeste Inua si se afla in apropiere de Orion.
A: Si locuitorii ei se numesc tot Inua?
D: Nu se numesc inuaki.
A: Deci tu esti inuaki?
D: Am fost inuaki, acum sunt pamantean.
A: Cum este fosta ta planeta ?
D: Mai frumoasa ca Pamantul.
A: Are acelasi relief?
D: Aproape. Are ape, munti, campii, insa difera plantele. Copacii de acolo au majoritatea
culori care seamana cu argintiul de aici, numai ca un pic mai alb.
A: Aveti anotimpuri?
D: Da, dar nu ca aici. Acolo nu este niciodata iarna, nu exista zapada. Doar ploaie. Si
pomilor nu le cad frunzele. Si nu este cald cum este aici vara.
A: Aveti mari si oceane?
D: Da, marile se numesc avata si oceanele surim. Avem si pesti , numai ca au alte culori.
De fapt totul are alta culoare.
A: Ce fel de culoare?
D: Altfel, nu stiu cum, sunt aceleasi nuante, numai ca mai sterse. Rosu nu e rosu ca aici
ci un fel de rosu - alb.
A: Adica roz?
D: Nu, un rosu mai putin aprins, ca si cum ai da cu alb peste el.
A: Si inuaki cum sunt? Sunt oameni?
D: Nu, sunt inuaki. Ei seamana foarte tare cu soparlele, dar si cu oamenii.
A: Adica sunt reptile?
D: Nu sunt repile. Sunt inuaki.
A: Imi poti descrie unul?
D: Sunt inalti, cam cat biblioteca ta (2 m), stau in picioare, au doua maini, cam ca ale
noastre, dar au trei degete, merg la fel, numai ca au o coada groasa si destul de
puternica. Au pielea alba si ochii auriu-violet, si vorbesc si ca noi si ca ei.
A: Cum adica ca ei?
D: Adica in gand. Spun ceva in gand si ceilalti aud.
A: Un fel de mesaje, asa cum primesii tu?
D: Da, exact.
A: Si pielea lor cum este? Are solzi?
D: Nu, este moale, ca a noastra, catifelata, dar nu au par si nici sprincene.
A: Au dinti?
D: Da.
A: Ce mananca acesti inuaki?
D: Mancare, ca si noi, insa nu carne. Ei se hranesc cu ceea ce am putea numi legume,
fructe si seminte.
A: Aceste plante le cultiva la fel ca noi?
D: Da intr-un fel, insa nu dureaza asa de mult.
A: Cum adica?
D: Acolo, pui o samanta in pamant, adaugi un fel de apa si te gandesti cat de repede
trebuie sa obtii rezultatul, si apare atunci cand ai hotarat.
A: Adica daca eu vreau ca maine sa am mere, maine le pot culege din pom?
D: Nu chiar asa de repede. Cel mai scurt timp este de doua rotatii.
A: Ce fel de rotatii?
D: Ale planetei. Asta ar fi cam 5 zile pamantene.
A: Si fiecare isi seamana si culege mancarea?
D: Da, sau daca ai nevoie si nu te-ai gandit la timp, pofi cere oricui, caci toti sunt dispusi
sa ajute, dar nu se intampla prea des.
A: Si cum se intampla acest miracol? Cum reusesc inuaki sa obtina ceea ce vor?
Pamantul este responsabil?
D: Intr-un fel, caci solul este putin diferit de cel de aici, si in orice caz este foarte
curat. Dar sa nu crezi ca este suficient. Conteaza intentia. Tu ceri ceva din Matrice si acest lucru se materializeaza, deoarece ai nevoie. Ei nu cer decat ceea ce le este necesar. Nimic in plus. Totul este proaspat, deoarece nu ar avea sens sa tii mancarea in frigider, din moment ce o poti culege oricand. Nu are sens sa ceri nici in plus, caci ar insemna pierdere si acest lucru nu place Matricei.
A: Si cum se procedeaza? Pui samanta si te gandestii sa creasca?
D: Cam asa. Pui samanta in pamant, ii pui un fel de apa, o umpli de lumina si iubire
si apoi te rogi sa se conecteze rapid la matricea ei universala, din care sa isi traga toate
informatiile necesare pentru a ajunge la maturitate in cate zile vrei tu. In acel moment in
interiorul ei se aprinde ca o lumina si din ea incepe sa iasa un firicel luminos, care se duce si se racordeaza la matrice, si astfel incepe procesul.
A: Si dupa ce culegi fructele sau legumele, ce se intampla cu restul plantei?
D: Aceasta fie ramane in continuare, dar fructele sau legumele viitoare vor fi folosite
doar ca seminte, fie se lasa sa se usuce, dupa care se cere disiparea ei rapida, in
elementele din care s-a format, pentru a nu fi un balast pentru planeta.

Reply With Quote