Citat:
În prealabil postat de ai2
Daca as fi citit mesajul tau nu mai postam si eu.
Asta e dreptatea divina pe care unii o predica cu mandrie. Si cica omul are free will.
Nu stiu daca conteaza sfatul unui ateu, dar din cate ai scris, cred ca ai sa fii o mama excelenta (poate eventual sa exagerezi cu grija pt ala mic) asa ca nu te lasa influentata de unii care n-au niciun drept sa decida pentru tine. Ma uit in fiecare zi pe strada cati copii sunt neglijati de parintii care habar n-au cum sa-i creasca si ma gandesc ca avem nevoie de mai multi oameni care sa gandeasca la fel ca tine.
|
multumesc ! sotul meu a spus ca dc voi fii mama ,el va trebui sa fie bau bau ! da,ai dreptate sunt f grijulie din fire ...cu cei doi catelusi pe care ii avem sunt atenta ,dc papa ,dc fac kkita bine etc
nu zic ca as fii mama perfecta ,pt ca nimeni nu e perfect,dar Doamne cat de mult mi.as iubi copilasul ,cum l-as creste ,cum l-as duce duminica la biserica ,si la fiecare sarbatoare ... cum as iesi sa ma plimb cu el si catelusii...cum ar fi prima aniversare ,sau primul craciun...
azi sunt un pic depri...

((
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro