Doamne ajuta! vreau sa va multumesc pentru sfaturi, in primul rand. Pana la urma, problema cu laptele s-a remediat, (oricum vitelul avea peste o luna),dar nu cu ajutorul veterinarului, care, ca un facut, desi suntem prieteni si tot dumnealui trateaza animalele bunicilor, nu a reusit sa vina. Cat despre preot, nici bunicii nu au reusit sa vorbeasca cu Sfintia Sa. Cineva i-a spus bunicii sa arunce apa cu care clatea vasul in care mulgea laptele intr-un loc mai "murdar", iar daca vaca nu era bolnava ci se folosea cineva de ea ca sa aiba lapte mai mult, laptele se va face bun din nou, deoarece persoana respectiva nu il mai putea folosi.
SURPRIZA!!!!! dupa vreo doua zile,laptele a devenit comestibil.
Nu stiu ce sa zic, am stat de vorba mai demult cu o persoana care tot asa se plangea de vaca ei, doar ca seara pur si simplu nu ii dadea vaca nici un strop de lapte, iar dimineata cand se ducea in grajd, era o balta mare de lapte. Deci, tind sa cred ca cineva si-a dezvoltat o mica "afacere" din faptul ca stie anumite treburi din astea. Oricum, Dumnezeu sa aiba mila de sufletele lor, dar si de bietele animale care sufera de pe urma lor.
Doamne ajuta!