Subiect: Necredinta
View Single Post
Vechi 08.10.2009, 12:17:40
diador diador is offline
Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

stiu ca sintagma este "CRED!DOAMNE AJUTA NECREDINTEI MELE!"dar eu numai in ultima parte ma regasesc.am vazut postarile voastre.multumesc si vreau sa ma pun pe treaba.vreau sa-mi lamuresc unele chestii legate de vointa,credinta si alte lucruri.sunt intrebari pe care le am in minte de cand ma stiu.ca sa pot trai in armonie cu lumea tb sa ma lamuresc.asa vad eu lucrurile.mi-am incurcat viata tocmai pt ca multe au fost nelamurite.cu anii situtia pe oricare din planurile vietii mele s-a ingreunat.asa ca mi-am propus sa-mi fac ordine in toate.tb sa-mi fac ordine si in aceste ganduri.daca nu stiu de unde sa incep m-am gandit sa intreb.asta a fost una din primele intrebari ce mi-au venit in minte.nu mai intentionez sa judec pe nimeni. din tot ce-am patit pana acum am invatat ca daca nu cantarim bine lucrurile riscul de a pacatui din nestiinta, dar avand convingerea ca ceea ce facem e bine, este foarte mare.de foarte multe ori parerea de rau nu mai ajuta la nimic.sunt foarte multe pacate pe care le-am savarsit si nu mai pot schimba nimic.potdoar sa cer iertare Divinitatii.intai tb sa gasesc modul prin care sa cer iertare.da,ar tb sa consult un duhovnic.dar ca sa am curaj tb sa fiu eu convinsa ca sunt capabila sa cer iertare.daca adun si sfaturile voastre tb sa invat eu sa iert in primul rand pt ca mai apoi sa ma pot ruga.sa ma corectati daca gresesc.
Reply With Quote