Citat:
În prealabil postat de topcat
Sa stirneasca niste indoieli? Poate niste ironii :)
Cum spuneam, nu cer nimanui sa creada in evolutionism. Pina la urma e treaba fiecaruia. Mica mea contributie ar fi constientizarea ca exista alti oameni care gindesc altfel ca voi, pe alte baze, care pot fi si acestea cel putin la fel de bune. Si asta mi-o doresc intradevar pentru ca trebuie sa locuim impreuna in coltul asta de lume.
|
Topcat, suntem pe aceleasi pozitii, nici noi nu cerem nimanui sa creada in crestinism, pentru ca asta e ceva personal. Mica noastra contributie ar fi ca am incercat sa le aratam unora ca nu exista si altfel de baze decat cred ei. Sigur ca trebuie sa locuim impreuna, nu ar trebui sa fii discriminat de nimeni pentru ca nu impartasesti aceeasi credinta, vezi si tu ce frumos ne intelegem. fiecare are locul lui in lumea asta si e loc destul pentru toti! Daca Dumnezeu ne ingaduie si ne iubeste pe toti, pentru ca suntem fiii lui, noi de ce sa nu ne ingaduim si sa nu ne iubim? :) Sa stii ca noi, crestinii, avem datoria sa te iubim pe tine, pentru ca stim ca esti fiu al lui Dumnezeu, noi nu iubim si refuzam ideile cu maimute, in care te incluzi, asta e altceva

. E foarte bine cand ne mai dai un bobarnac, gen: scrie ca nu trebuie sa judecati, dar voi judecati! Pana sa ajungem unii dintre noi crestini cu adevarat, o sa treaca ceva timp, dar nu ne pierdem nadejdea ca se va intampla si asta! :)