View Single Post
Vechi 06.10.2009, 23:45:19
electrogpm electrogpm is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.10.2009
Implicit

Vreau sa zic is baiat la biseriaca am mai mers nu in mod regulat recunosc eu de meserie sunt Electrician si nu de mult miam facut o afacere miam deschis o mica firma dar nu asta este important . Ce imi daream ii si ceea ce imi doresc si acuma imi doresc sa fie linistit sa fie o relatie de iubire o relatie sincera , sa fie o relatie de familie bineinteles casatorie si un copil doi eu cred ca fiecare is doreste acest lucru in viata . Incepand de la un an in sus sa stai cu aceea cersoana in casa sa mananci din aceas farfurie sa induri si bune si rele asta inteleg eu prin a fii o relatie de lunga durata . Profesie iubita mea care ii si actula estela facultate si este angajata la mine pe post de secretara bine inteles ca nu o platesc ca doar traim in acceas casa sub acelas acoperis . Timpul liber nu prea este dar cand este mergeam in orash mergeam in parc bine inteles dupa posibilitati cum le aveam si noi. Credinta am zis mergem la biserica nu foarte des dar mergeam . sper ca is de folos am incercat sa raspund in mare parte la ceea ce mai intrebat .

Doame Ajuta
Reply With Quote