View Single Post
Vechi 05.10.2009, 23:02:32
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Alta este problema cu acesti Oameni.
VOR SUME MARI, iar daca nu le dai CIT VOR EI incep sa boscorodeasca
PAI CUM SA LE MAI DAI cind multi dintre ei cind vad ca le dai maruntis il azvirle cit colo asa cum mi s-a intimplat de citeva ori, neintelegind ca banii se STRING banut cu banut...insa si ei au fost inselati de diavol in a crede ca banii se fac REPEDE SI MULTI la fel cum vad pe la tembelizoare cind toti parvenitii mioritici se perinda pe acolo cu miliarde facute peste noapte si se dau rotunzi care mai de care, si evident marea majoritate cad in greseala de a crede ca BANUL SE POATE FACE SI FARA EFORT SAU MUNCA, iar cine da, SIGUR are ENORM DE MULTI BANI!

Eu unulde exemplu cind merg in oras am o anumita suma care-mi prisosseste si pe care o am pregatita pentru cersetori. Insa SUMA ESTE ACEEASI iar deseori cersetorii sunt de trei ori mai multi...ii vad aliniati ca la parada, unii aratind cu mult mai bine ca multi oameni care muncesc, rumeni in obraji, odihniti, zimbitori...
Deci ce se intimpla cu suma alocata?..se imparte la numarul de cersetori.

...ca au ei o problema cu suma mica, este SUFERINTA LOR MINTALA nu a noastra! cumva trebuie sa-i invatam ceea ce scoala vietii se pare ca nu le-a oferit si anume ca trebuie sa fi recunoscator lui Dumnezeu si pentru negrul de sub unghie!

Last edited by andreicozia; 05.10.2009 at 23:06:24.
Reply With Quote