View Single Post
Vechi 04.10.2009, 20:07:56
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit Si eu ma uit in ochi cui dau si ......

Nu cred ca ai gresit sergiu.Sant de acord si cu lore86,asa ca prefer sa dau bani unei batrane ce o cunosc de cativa ani ,e de o seama cu maicuta mea ce a murit si stiu si invit pe oricine la ea sa vada cat e de amarata si cat de sincera si recunoscatoare este pentru fiecare banut sau lucru primit,( am imbraca-to pt mama mea la parastasu de un an si fiind i-am dat pe langa vas si un banut de paine nu stia cum sa multumeasca de imi venea mie sa-i sarut picioarele ),sau alcuiva ce stiu sigur cai in necaz si nevoi.Sant sigura ca nu gresim cand ne uitam pentru o clipa atent in ochi celui ce cerseste si cum e imbracat uneori caci cine are nevoie intradevar de ajutor nu cerseste asa cum spune-am de acea batranica de tot respectu care are nevoie de mult ajutor si nu cere nimic la nimeni.Imi pare mie rau ca nu am puterea s-o ajut cat as vrea adica acum in prag de iarna sai pot cumpara o masina de spalat la mana a doua macar,caci sta la curte si tare ii e greu cu apa rece si cei 81 de ani isi spun cuvantu.Nu am spus asta ca un apel ci ca sa intelege-ti ce om deosebit este si ca ea multi din batrani nostri ce au muncit o viata si au o pensie tare mica dar nu se plang,nu cersesc.
Doamne ajuta!