Citat:
Īn prealabil postat de Simona-Marilena
De ce va certati? :| In fine. Visele pot fi de la Dumnezeu si de la diavol. Cele de la D-zeu sunt foarte rare din ce am citit si eu ca nu-s mare intelectuala. De exemplu eu aseara am visat ca mama mea a murit. Desigur, as fi putut sa cred acest vis. :) Dar nu voi crede nici un vis. De ce? Pentru ca Dumnezeu stie ca de frica sa nu cred in visele satanei nu am crezut in vreun vis dat de El. Va gasii El o cale sa imi lumineze mintea...:) Doar ma cunoaste mai bine ca oricine, stie ce gandesc, cum gandesc, cum sunt, stie ca-L iubesc si ca-mi pun toata increderea in El. Doamne-ajuta!
|
nu mai zi inca o data ca visele is si de la Dzeu ca te trezesti cu moshu la usa!nu intotdeauna cand visezi ca iti moare cineva drag,asa se intampla!am citit ca la unii astea sunt adevarate vise premonitorii,vin ca sa te poti pregati de eveniment,sa iti iei ramas bun!la altii nu inseamna nimic!eu ,de pilda,in vis mi-am pierdut toata familia,dar inca traiesc toti!la mine alte lucruri visate se intampla in realitate!toate de la diavol,te-ai prins,nu?