Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Puteai sa spui rugaciunea Doamne Iisuse... combinat cu sporturi acvatice, flotari, voleiball si evitai sa te intinezi
Nu inteleg de ce se complica lucrurile asa de mult?
De ce neaparat trebuie sa ramii blocat cu ochii cit cepele pe thong-ul femeilor cind sunt atitea alte lucruri folositoare de facut la plaja. Chiar nu inteleg!
|
Wooow...Felicitari pentru modul de gandire si sa iti ajute Dumnezeu sa nu iti schimbi modul de perceptie a lumii !!! Asa gandesc si eu...am vazut si persoane nude si totusi nu inteleg de ce ar fi pacat...pentru ca daca se intampla sa observ, pot aprecia daca are un corp armonios,daca e in forma, daca are celulita sau lucruri de astea care tin de estetica, si de ce sa nu recunosc mi se par chiar deosebite corpurile frumoase si stilate, dar daca omul este doar mai nud...ce legatura ar avea el cu gandurile adulterine ale celor de pe plaja?
De ce nu se duc oamenii astia ispititi de goliciunea celor din jur in locuri mai izolate de aglomeratia de pe plaja, exista optiunea asta...ce cauta ei in mijlocul ispitelor, plangandu-se de amploarea lor?????