View Single Post
Vechi 01.10.2009, 17:05:37
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
condor problema exista
Eu cred ca de fapt este vorba de o problemuta, iar dvs. o amplificati. Spun asta bazndu-ma pe reactiile pe care le-ati avut fata de mine (de fapt, fata de unele postari ale mele) cand nu am facut decat sa amintesc de Poruncile lui Dumnezeu (acesta este doar un exemplu).

Ca sa fiu mai exact, dau un exemplu din care reiese... (stabiliti dvs. ce anume): ati marturisit, intr-o postare, ca vreti sa va pastrati credinta pazind cele 10 Porunci. Eu v-am sugerat sa le paziti exact asa cum au fost lasate de Dumnezeu si daltuite in piatra de insusi Dumnezeu. Reactia dvs. a fost surprinzatoare: ati venit cu fel si fel de acuze la adresa mea si apoi ati "modificat" marturisirea dvs. de credinta, spunand ca aveti "o teorie personala despre pazirea poruncilor."

Asta s-a intamplat cand dvs. ati inceput sa activati pe acest forum. De atunci, atitudinea dvs. nu s-a schimbat. Nu ati evoluat in verticalitate si echilibru.

Poate ca rudele dvs. sunt o problema. Dar, cred ca problema cu cea mai mare prioritate sunteti dvs.

Va rog sa nu va suparati pe stilul meu mai "badaran" de a spune unele lucruri. Imi doresc ca problemele dvs. sa se rezolve cu ajutorul Bunului Dumnezeu si sa-I puteti multumi pentru aceasta.
Reply With Quote