Citat:
Īn prealabil postat de anita
Sfanta zi de duminica
|
"Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o" (Facerea 2:3)
Sfanta Scriptura nu ne spune nicaieri ca Dumnezeu a binecuvantat si sfintit ziua intaia.
Citat:
Noi participam la Inviere in fiecare duminica.
|
Invierea este unul dintre punctele de baza ale credintei de zi cu zi (nu de o zi). Cititi, ce frumos ne explica Sfantul Apostol Pavel importanta invierii, in 1 Corinteni cap. 15. Dvs. doar "participati la inviere", in mod formal. Ce nevoie aveti de inviere daca "sufletele sunt nemuritoare si se duc in rai sau in iad imediat dupa moartea omului"?
Daca Mantuitorul voia sa schimbe ziua aleasa de Dumnezeu cu ziua Invierii Sale, o facea personal, caci a mai stat pe pamant inca 40 de zile. Dar nu a facut-o. Aceasta schimbare au facut-o oamenii.
Invierea Mantuitorului nu desfiinteaza ceea ce Dumnezeu a binecuvantat si a sfintit. Este bine sa meditati zilnic la Inviere (de care si noi vom avea parte) si sa paziti singura zi binecuvantata si sfintita de Dumnezeu (ziua a saptea).
Citat:
In Biblie zice de Sf.Taina a Impartasaniei ,de ce nu va impartasiti?
|
Ati fost foarte gresit informata. Nu numai ca ne "impartasim", dar o facem si in felul in care a facut-o Mantuitorul si ne-a poruncit si noua sa o facem. Adica, facem si "spalarea picioarelor".
"Deci, daca Eu, Domnul si Invatatorul vostru, v-am spalat picioarele si voi sunteti datori sa va spalati picioarele unii altora. Pentru ca Eu v-am dat o pilda pentru ca si voi sa faceti cum am facut Eu." (Ioan 13:14-15) Dvs. de ce nu urmati aceasta pilda data noua de Mantuitorul, ca sa facem la fel? Bine ca aveti timp sa va plecati urechea la minciuni despre altii.
Citat:
Mai spune de sf.Maslu ,de spovedanie ,la fel ,nu tineti cont.
|
Unde spune Sfanta Scriptura de sfantul maslu? Sau de spovedanie? Eu stiu ca, Sfanta Scriptura ne invata, ca, inainte de Sfanta Impartasanie
"fiecare sa se cerceteze pe sine insusi si asa sa bea din paharul acesta si sa manance din painea aceasta."(1 Corinteni 11:28) Nu spune sa mergi la preot sa te judece el si sa-ti dea fel si fel de canoane.
Acolo unde Scriptura spune "marturisiti-va unii altora pacatele" se refera la un aspect al vietii crestine de zi cu zi, in care ne marturisim pacatele fratilor, pentru ca si ei sa se ne ajute (prin rugaciuni sau alte mijloace) sa scapam de robia acestor pacate.
Dvs., se pare ca ati auzit ceva despre Sfanta Scriptura. Dar, Cuvantul lui Dumnezeu trebuie cercetat.
"Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeusi de folos ca sa invete, sa indrepte, sa mustre, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna." (2 Timotei 3:16-17)