Subiect: Despre vise!
View Single Post
Vechi 01.10.2009, 14:30:31
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Mai 'draga', am vorbit eu cumva cu tine? Sau te simti frustrata din cauza adevarului?
Ah apropo, daca sunt femeie asta nu inseamna ca nu o sa recunosc autoritatea barbatilor in toate domeniile. Pana si din Biblie reiese ca barbatul e mai superior decat femeia. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi diferentele!!!!!!
exista totushi cateva exceptzii Mari care par ca intaresc regula, dar cred ca superioritatea asta a barbatului e un vis viclean al vicleanului pismash... ce il infatueaza prin flatoatzii pe barbat oridecate ori incepe sa-shi dea fumuri de la tzigara sau cafea ca o auto-barfansn... deci e un vis cu ochii deschishi al barbatului cu oqqqlhul mereu mishcat de demoni, de sclavi dupa locurile decoltate... unde te uitzi cu cat eshti mai batran shi devi tot mai dependent, mai robit, caci itzi adauga neputintza trupeasca spor doar la oq shi la inchipuire, la vis, ca zici ca shi asha nu mai potzi sa o... "stapaneshti"... pe fiara... cu ghiare shi copite... care itzi zice mereu iaio sau ioia... pana cazi in ispita shi devi curios... din cuvios, curios asha ca un pui de pui de curca ce se incurca printre volbura.

Last edited by vsovi; 01.10.2009 at 14:37:48.
Reply With Quote