Eu raman la ideea mea...cine da si inbunatateste calitatea vietii semenilor lui, are tot respectul din partea mea, strict pentru aspectul acesta!
La teorie toata lumea e buna si la etichetat milostenia nu mai spun ( trebuie sa fie asa, pe ascuns, la miezul noptii, pe usa din spate, deghizat si cagulat eventual) hai sa fim seriosi, eu cred ca foarte mult conteaza gestul, si repercusiunea lui asupra semenilor. Ne axam pe atitudinea lui Becali si uitam de minunea de care se bucura oamenii nevoiasi atunci cand li se schimba viata la propriu datorita lui.
Am mai spus, eu nu cunosc bucuria de a darui un acoperis deasupra capului unui om care doarme sub cerul liber, nu cunosc bucuria de a prelungi viata unui om caruia i se spune ca va muri in 3 luni daca nu are 10 000 de euro pentru un transplant...si pe langa faptul ca nu o cunosc e foarte posibil sa nu imi fie dat sa o cunosc vreodata, si atunci chiar ma bucur ca unii pot face gesturi mari pentru oamenii in suferinta
P.S. Am o intrebare...Oare Stefan cel Mare nu trebuia sa aleaga anonimatul ctitorind Manastirile? Totul trebuie facut in ascuns nu? Hotaram noi cum trebuiesc facute donatiile, sau cel care le face..odata ce gandul e al lui si nicidecum al nostru?