View Single Post
Vechi 30.09.2009, 14:12:52
OmuBun
Guest

Implicit

Candva si eu ca si tine consideram ca mie nu mi se poate intampla fiindca nu-mi doresc si am grija sa ma feresc de ceea ce in termen simplu inseamna adulter. Mai tarziu am realizat ca cel mai bine este sa nu spunem niciodata "niciodata". La randul meu am judecat si poate chiar am jignit pe altii, facandu-i sa se simta extrem de prost intr-o imprejurare sau alta. Si nu se cadea fiindca in strafundul meu eram la fel de slab ca oricare dintre cei pe care eu ii judecam. Nimeni nu e mai presus de nimeni. Eu n-am venit aici sa "ma laud" cu... aventurile mele. Iar pentru fiecare pacat in parte consider ca m-am lovit cu capul de pragul de sus si-am suportat fara sa cartesc si fara sa spun ca nu e drept. Dimpotriva chiar, poate uneori mi s-a parut ca Dumnezeu e prea bland!... Dar un lucru am invatat: nu poti intelege pe cel flamand, daca nu stii ce-i foamea, nu poti intelege pe cel cazut intr-un pacat, daca tu insuti nu ai trait si nu ai luptat impotriva unei slabiciuni trupesti cand sa fii capabil sa spui NU, in timp ce toate celulele in tine striga "VREAU"! Virtutea nu e aceea de a tine post, cand tu esti un vegetarian convins, ci aceea de a trai intre tentatii si sa ti le poti inabusi!!!
Acum, citindu-ti mesajul ma vad cam in aceeasi situatie in care a fost pusa o membra a altui forum unde pe atunci eram moderator. Facuse greseala sa-si povesteasca extrem de romantat povestea ei de dragoste cu cineva, desi si ea si cel cu care fusese erau casatoriti. Si cand toata lumea parea sa-si stearga lacrimile de emotie, eu mi-am permis sa o intreb daca s-a gandit vreo clipa ca sotul ei ar putea sfarsi sub rotile unui tren la aflarea siropoasei povesti de dragoste. De atunci a disparut de pe acel forum si n-a mai revenit niciodata. Eu nu ma simt nici ofensat nici vinovat in cazul de fata; am regretat atunci (slabiciunile mele, nu relatia in sine!), m-am spovedit si poate mi s-au dat niste circumstante fiindca eram departe de familie, iar "ea" era divortata, nu casatorita. Mai mult e greu de inteles , chiar de catre "omul de pe strada" Sau poate mai ales de el!!!
Reply With Quote