View Single Post
Vechi 30.09.2009, 13:01:25
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de archanghel Vezi mesajul
Haidem mai minunato,ca pe mine unul,m-ai impresionat.Sper sa-ti fi trecut pina acum,sa poti citi in liniste ce iti scriu si eu.Scris este...''nici unul nu este drept,toti s-au ratacit,netrebnici s-au facut'' asa ca nu sint mai buni ortodocsi ca penticostalii,stai linistita.Uni mai inteleg asta,nu toti sintem la fel.Gindirea ortodoxa trage de partea asta,ca aici e dreptatea...gindirea penticostala,trage de partea ailalta,ca acolo e dreptatea.Dar sa sti de la mine ca Dumnezeu NU este de nici o parte.Chestia asta cu partea exista doar pentru a justifica greselile in care vrem sa credem,ca NU vrem sa le lasam,asa ca...Si mai este o chestie aici:Duhovnicii de altadata,daca i-ar vedea pe duhovnicii de astazi,s-ar lua cu mainile de par,la noi tregindu-se tare de tot pe treaba cu duhovnicii.Desigur,avem Duhovnici dar asa de putini,incit este imposibil sa le fie la toti ce-l Cauta.Si din lipsa,ne multumim si cu mai mici.Dar totusi,biserica noastra recunoaste ca sfintenia apostolilor a fost putin mai mica decit a Domnului,apostolii apostolilor au avut-o si mai mica...si tot asa ca pina azi,mai este atit cit a mai ramas.Dar si la penticostali,am vazut destule,sora draga,au si ei ale lor,stai linistita...pai ma intreba una ''cu ce a fost mai buna fecioara Maria ca mine ?''Doamne iart-o.,sau am auzit pe unul spunind: ce faci parinte cu ''lemnul'' acela ? (crucea )...dar de faptul ca se roaga in grup,si la un moment dat,unul,...''iluminat'' de duhul sfint,ridica vocea muuuuult mai tare si Racneste ca sa acopere pe restul,sa auda ceilalti ce-i sopteste ''duhul'' la ureche ce sa mai zicem ? Sa fim seriosi..fatarnici sint si vor fi in orice tabara.
Amin.
iti dau doar un exemplu si cu asta ma incheiat cu tine ,nici azi ,nici maine nu voi mai discuta cu tine despre gramatica ! uni = UNII !!! si am pus PUNCT
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote