View Single Post
Vechi 30.09.2009, 12:19:15
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
ai mare dreptate ...insa sunt om ,si mai gresesc si eu ...ti-am spus vad rosu ca taurul la corinda ,cand ii vad cum fac pe bunii crestini ...Doamne iarta-ma ! roaga-te pt mine te rog ,sa fiu mai buna ,mai toleranta ,si cel mai important sa te rogi si pt sotul meu ,sa il ajute Doamne in decizia privind botezul ...multumesc anita
Faptul ca te infurii dovedeste ca nu te rogi tu insuti mai mult ,trebuie sa participi la sf.Liturghie si la sf.Maslu care te intareste sufleteste.
Si sa ai canon de rugaciune ,sa nu te culci fara sa te rogi ,rugaciunile de seara si Paraclisul Maicii Domnului.
Nu mai incerca sa demonstrezi acestor sectanti ca fac rau ,nu ii ajuti si te pierzi si tu.
Imi povestea un prieten de un amic de-al lui care se luase de baut si de femei si isi neglija familia.
Neoprotestantii l-au ajutat si a devenit alt om.
Cum e posibil ca un om atat de inteligent si cult cum era acela sa treaca la neo protestanti ,nu stiu ce erau ,baptisti sau altceva.
Draga mea ,protestantii curati ,cei din Germania nu fac prozelitism.
Numai sectele astea sunt periculoase.
Sa ne feresca Dumnezeu ,in Ardeal am auzit ca au mare putere.
Doamne ajuta si tie si sotului sa mearga pe calea cea dreapta asa cum ne-a lasat-o Hristos !
Reply With Quote