Citat:
În prealabil postat de Antoni0
Pai normal ca duc la manastire sau la Biserica ce pot. Insa exista moduri si moduri de a face o donatie nu?
Deci tu crezi, ca comportamentul lu' Becali e dizinteres fata de bani?
Eu te retrimit din nou sa vizionezi filmuletul.
Si te intreb si pe tine: tu asa faci cand dai alimente sau bani la Manastire/Biserica ?
Iti bati joc de monahi si aduci camerele patriei ca sa te vada toata tara?
Ce a zis Mantuitorul despre milostenie?
|
Antonio eu chiar nu iti inteleg inversunarea ta impotriva lui Becali...poate ca nu e tocmai cel mai simpatic om de pe pamant dar ideea centrala este ca face multe fapte bune, cum necum...le face asta e clar.
Poate fi si un mod al lui de a le arata celor care au si nu se gandesc sa faca milostenie ca se poate si asa cum face el. Imi place foarte mult ca aproape la fiecare aparitie pe sticla pomeneste pe Dumnezeu..ceea ce mi se pare foarte frumos...cel putin pentru faptul ca denota ca e mereu in gandurile si faptele sale.
Ma gandesc iarasi ca e problema lui cum face aceasta milostenie si nu stim noi exact ce in capul lui, dar cu siguranta multi oameni cred ca il vad ca pe binefacatorul lor, se roaga pentru el, este pomenit ca si ctitor la multe Manastiri si Biserici...si chiar nu cred ca tot gandul si fapta lui buna inseamna 0 doar pentru ca are camerele dupa el sau pentru ca il eticheteaza unii drept un showman. Nu stim noi cata bucurie are el in suflet atunci cand are ocazia sa ajute, ce inseamna pentru el zambetul de pe fata celor care vad in el ajutorul lui Dumnezeu....
O fi avand un caracter mai aparte, e un om care traieste cu camerele dupa el, asa ii place lui si cred ca i se pare ceva banal.
Oricum ar fi este clar ca sunt miliardari in euro care chiar nu se gandesc aproape deloc la Biserica...deci automat Becali se gandeste si chiar si face multe pentru Biserica si pentru oameni.
Eu chiar vad si partile bune ale lui Becali si ale faptelor lui si imi dau seama ca nici macar nu sunt demna eu sa il judec, pentru ca abia daca reusesc sa fac milostenie cand si cand si chiar si atunci constientizand ca nu inbunatatesc viata unui om prea mult. Am realizat ca am tot vazut cazuri de persoane care aveau nevoie de bani pentru a-si permite operatii vitale...si nici macar o singura data nu am depus 1 leu in vreun cont afisat la TV....deci cine sunt eu sa analizez cum se face milostenia cand sunt asa cum sunt?
Doamne ajuta!