Subiect: Despre vise!
View Single Post
Vechi 30.09.2009, 04:34:37
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florisca Vezi mesajul
Cateva ultime precizari:biserica nu este litera de lege in situatia urmatoare:atunci cand spune sa nu crezi in vise,iar capitolul despre daniel,dar si visele de la Dzeu ale oamenilor contrazic asta,si atunci cand spune sa nu crezi in bioenergie,care de fapt e echivalenta cu darul punerii palmelor,iar iisus exact asta facea.si sunt destui terapeuti,de sus lasati,ce salveaza ce nu poate salva medicina clasica!la asta ma refeream!acum ai inteles!m-am saturat sa explic de n ori! cand am spus ca femeia e peste barbat,m-am referit la faptul ca ea da viata,or barbatul nu are aceasta capacitate.aici e mai presus decat barbatul!deci iar nu ai inteles ce vreau sa spun!mai,omule,asa greu ii sa pricepi,chiar trebuie sa rastalmacesti tot ce spun? mai departe.nu am spus ca sunt smerita,ci ca suferinta m-a smerit,e o diferenta!si daca stai sa analizezi ,nici a spune ca esti smerit nu e un capat de lume,e un prag la care ai ajuns!cat despre draci,pana sa rada ei de mine,am ras eu de ei,dar nu are rost sa iti spun,ca nu am cui! nu ai inteles nici faza cu vestimentatia in biserica!am spus ca ni se cere sa ne imbracam in portul Maicii D-nului de acum 2000de ani,cand avem la indemana alte variante vestimentare,pantaloni,de ex,iar tu,ca un magar ce esti,ai vorbit de sutien si chiloti!te-ai gandit ca daca in timpul Maicii existau pantaloni,poate ca se imbraca in ei?asta am vrut sa sublienez,faptul ca unica optiune vestimentara a timpului ei,o obliga sa se imbrace in fusta,or asta nu ne obliga pe noi sa procedam identic!cum nu le putem cere barbatilor sa aiba portul lui iisus de acum 2000de ani,adica roba lunga,alba! cat despre dogme,mai discuta cu calugari,nu esti updatat cu multe! aici ma opresc si voi discuta pe pm cu cei care m-au contactat!care,stiind ce nivel aveti,nu vor sa discute pe forum!si sunt satula sa explic de 3 ori acelasi lucru!la revedere!

Bine mai! E vina mea ca tu nu te exprimi "normal". Tre' sa citesc printre randuri sau poate sa primesc un vis ca sa inteleg ce vrei sa zici cu adevarat!

Ce logica in tine. Femeia e superioara pentru ca naste. Dar barbatul ca o apara de vrajmasi, de pericole? Atunci putem zice ca barbatul e superior. Si unde ajungem?
La mandrie ajungem. Femeia tre' sa se supuna barbatului, insa barbatul tre' sa aiba grija de ea, s'o apere si s'o iubeasca.

Deci ti se pare normal sa te autoconvingi ca te-ai smerit singura? Interesant...

Asta e portul pentru a merge la Biserica. In fusta lunga si batic. Si mi se pare normal.

Eu cand ma duc la Biserica nu ma duc in pantaloni scurti sau in trening. Blugi si camasa. Asta e vestimentatia.

Bioenergie? Adica lucratura dracului! Nu multumesc! Prefer sa zac acolo in pat cu cartea de rugaciuni in mana!

Ce "update" vrei? Sa lasam dogmele si Traditia doar pentru ca's invechite? Sa devenim toti ecumenisti pentru ca e la moda, sa ne cipuim, s.a.m.d.

Hoo femeie! Asta nu e Ortodoxie. Ce faci tu e un harcea-parcea diavolesc.
Reply With Quote