Subiect: Despre vise!
View Single Post
Vechi 30.09.2009, 04:02:49
florisca
Guest

Implicit trimite acest mesaj la 7 ca tine si vei trai o minune!vei intelege !

Citat:
Īn prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Doamne fereste ce am citit aici.

Lasand la o parte visul numai blasfemii am pe aici, numa' lucruri porcesti.

Sa incepem cu:

Cum sa nu fie parerea Bisericii LITERA DE LEGE? Biserica e Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. Nu stiai lucru' asta sau inca n'ai primit "visul"?

Si aici sincer a sarit totul. Cum sa fie femeia peste barbat? Unde ai gasit tu asa ceva in Biblie? Femeia tre' sa asculte de barbat si barbatul tre' sa aiba grija de ea, s'o iubeasca!

Cum sa nu aiba femeia valoare? Sfanta Scriptura nu e o carte demodata, SFANTA SCRIPTURA ESTE ETERNA, pentru c'a fost scrisa sub Duhul Sfant. Sau acum si Duhul Sfant e demodat?

Rad dracii de tine. Cum poti afirma asa ceva? Asta e pura mandrie sa zici ca te-ai smerit.

Datorita dogmelor, Biserica noastra traieste. Pentru ele, crestinii au murit, si-au dat viata. Si tu numesti apararea lor fanatism? Sfintii nostri care s'au luptat impotriva ereticilor, AU APARAT ACELE DOGME CHIAR CU VIATA! Insa tu "smerita", cunosti mai bine ca ei situatia!

Dar tu cum ai vrea sa te duci la Biserica? Sa te duci in fusta mini si in sutien? Unde te crezi?

Ce viziune un pic diferita? Bine au zis fratii mei mai sus! Tu ai luat Ortodoxia si ai bagat inovatii in ea.

Ce calugari impartasesc aceasta viziune "un pic diferita"?

DATORITA DOGMELOR, ORTODOXIA TRAIESTE. DATORITA NERESPECTARII DOGMELOR, AVEM EREZUL CATOLIC, SI TOATE EREZIILE.

DATORITA NERESPECTARII DOGMELOR, SI ACELOR CARTI "DEMODATE" SCRISE DE SFINTII PARINTII MULTI SE RATACESC!

Doamne fereste!
Cateva ultime precizari:biserica nu este litera de lege in situatia urmatoare:atunci cand spune sa nu crezi in vise,iar capitolul despre daniel,dar si visele de la Dzeu ale oamenilor contrazic asta,si atunci cand spune sa nu crezi in bioenergie,care de fapt e echivalenta cu darul punerii palmelor,iar iisus exact asta facea.si sunt destui terapeuti,de sus lasati,ce salveaza ce nu poate salva medicina clasica!la asta ma refeream!acum ai inteles!m-am saturat sa explic de n ori! cand am spus ca femeia e peste barbat,m-am referit la faptul ca ea da viata,or barbatul nu are aceasta capacitate.aici e mai presus decat barbatul!deci iar nu ai inteles ce vreau sa spun!mai,omule,asa greu ii sa pricepi,chiar trebuie sa rastalmacesti tot ce spun? mai departe.nu am spus ca sunt smerita,ci ca suferinta m-a smerit,e o diferenta!si daca stai sa analizezi ,nici a spune ca esti smerit nu e un capat de lume,e un prag la care ai ajuns!cat despre draci,pana sa rada ei de mine,am ras eu de ei,dar nu are rost sa iti spun,ca nu am cui! nu ai inteles nici faza cu vestimentatia in biserica!am spus ca ni se cere sa ne imbracam in portul Maicii D-nului de acum 2000de ani,cand avem la indemana alte variante vestimentare,pantaloni,de ex,iar tu,ca un magar ce esti,ai vorbit de sutien si chiloti!te-ai gandit ca daca in timpul Maicii existau pantaloni,poate ca se imbraca in ei?asta am vrut sa sublienez,faptul ca unica optiune vestimentara a timpului ei,o obliga sa se imbrace in fusta,or asta nu ne obliga pe noi sa procedam identic!cum nu le putem cere barbatilor sa aiba portul lui iisus de acum 2000de ani,adica roba lunga,alba! cat despre dogme,mai discuta cu calugari,nu esti updatat cu multe! aici ma opresc si voi discuta pe pm cu cei care m-au contactat!care,stiind ce nivel aveti,nu vor sa discute pe forum!si sunt satula sa explic de 3 ori acelasi lucru!la revedere!
Reply With Quote