Citat:
Īn prealabil postat de claudiu-marius
Biserica se intemeiaza pe Sfanta scriptura si Sfanta traditie ,iar vechiul testament se deschide si seintelege in lumina celui nou ,aici nu mai are valoare ce a spus Daniel ci ce spun Sfinti parinti iar in ceea ce priveste tacutul femeii in biserica cand vine vorba de dogma slujire cateheza conteaza mai mult Sf Ap pavel care zice ca femeia sa taca in Biserica decat conditia femeii si orgoliul tau prostesc .Cred ca ai vazut prea multe filme cu americani prosti si cu morti nu amesteca Ortodoxia Dreptslavitoare cu prosti yoghiste si zeniste .Din punctul meu de vedere dar si al cartilor Sf Parinti pe care tu nu pui pret ca nu ii cunosti nu esti decat o contorsionista a ortodoxiei care si-a creat un dumnezeu propriu paralel cu tot ceea ce inseamna Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie a Sfintei noastre biserici .Tine ideile tale eretice pt tine si cei asemenea tie care neconvenindule calea Bisericii cred ca pot sa il inlocuiasca pe Dumnezeu cu ideea lor despre Dumnezeu si credinta .Tu aduci ofensa cu obraznicia ta nerusinata Maiestatii Maicii Domnului si nu te poti numii femeie pt ca daca ai fi ai fi cu smerenie si nu cu o asa mare autosuficienta .Tu crezi doar in tine si nu in Bunul Dumnezeu >Dumnezeu sa te ierte sa te miluiasca de va voii
|
Rau nu scrii,nu atat de bine incat sa convingi,nu inteleg cum scrii atat de agramat:va voii,numii,prosti in loc de prostii.am inteles din prima ce doreai a spune cu tacutul femeii in biserica,dar ti-am raspuns cum meritai,intrucat sugerai ca femeia trebuie sa taca malc in fata duhovnicului!sa nu uitam insa ca scriptura a fost scrisa intr_o vreme cand femeia era obiect decorativ,nu avea nici un drept,deci trebuia sa taca si in biserica!de ce nu trebuie sa taca si barbatii,ma rog?in fond,femeia e cea care da viata,asa ca,sa avem pardon,suntem peste barbati!asa ca da-mi voie sa cred ca ce se scrie de femeie in scriptura reflecta realitati din acel timp,cand femeia nu avea nici o valoare!evident ca trebuie sa ai o conduita decenta in biserica,dar asa cum ptr tine faza cu daniel nu e valabila,nici ptr mine faza cu femeia cu pumnul in gura cand nu e cazul nu tine!