Subiect: george becali
View Single Post
Vechi 29.09.2009, 22:57:47
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Eu acolo vad niste draci reprezentati explicit in acea emisiune.
Aceea la inceputul emisiunii.
Apoi aud ca Dumnezeu bate ceea ce nu e chiar asa ca Dumnezeu nu bate ci mustra.
Apoi aud ca se zice tot in acea emisiune :
"In plus dupa ce a aruncat 2 milioane de euro in Athos in loc sa ii bage in Steaua sau in alte activitati benefice".
Iar in inregistrare vad pe Dl Becali zicand acolo "aveti aci 30.000 de euro sa platiti muncitorii si astea" aratand spre constructii.
Pai cine sunt muncitori la Sfantul Munte?
Niste amarati care nu au ce sa isi tina familiile albanezi (da parintii din Sfantul Munte primesc orice fel de amarati in Sfantul Munte daca sunt nescandalagii si fac treaba cat de cat),turci,romani,romani din Republica Moldova etc.
Si ce sunt acele constructii?
Pai o Sfanta Manastire care se construieste cu binecuvantarea ierarhului locului.

Of of... in loc sa ajungi la "miezul discursului" adica sa raspunzi la intrebarile mele anterioare, tu te invarti in cerc, pompand niste cuvinte cu mult patos!

Am inteles ca huidu ala si gainusa sunt niste rataciti. La fel si emisiunea lor si canalul.

Dar, ti se pare corect cum da Becali acei bani? Ti se pare normal atitudinea lui, cand imparte banii? Tu asa faci cand dai banii la un Preot sau unui Staret?

Ti se pare normal sa aduca dupa el toata trupa cu camere ca sa'l vada toata tara si sa zica: <<Uite ce bun crestin e Becali, uite ca da bani la saraci>>?

Ce a zis Mantuitorul despre milostenie?
Reply With Quote